Alıntı Erdal Celebi Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Merhaba arkadaslar.

Bir ara reklamlarda gormustum, burda bu konuyla ilgili cok konular acildigi icin bende bunun duyurusunu yapmak istedim.

AKK ( Adil Kullanim Kotasi )
AKN ( Adil Kullanim Noktasi )

Bu terimlerin anlami ayni fakat kimisi AKK kimisi ise AKN olarak kullandigi icin hem her ikisini yazayim hemde acilimlarini belirteyim dedim

Taahhut, AKN/AKK olmadan aylik 60.00 TL gibi bir fiyata VDSL verdiklerini idda ediyorlar. Sitelerinden telefon numaranizi yazarak size nekadar hizda internet sunabildiklerinin bilgisini veriyor veya telefon numaraniz yok ise adres ilede bu bilgiyi sagliyorlar.

Denemek isteyenler icin Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız

Kullanan varsa veya kullanmaya baslayan olursa lutfen tecrubelerini bu konu altinda paylasirlarsa sevinirim.
5 ay öncesine kadar turknet kullanıyordum internet bizi speedtestde her ne kadar 50mbiti görsede internet 1 gün varsa 3 gün olmuyordu altyapida sorun var diyip duruyorlardı. Hepsi ttnet altyapısı kullanıyor ve ben daha önce ttnet kullanmıştım ttnette boyle sorunlar ölmüyorken turknette olması beni kıllandırıp tekrardan ttnete geçtim 150gb akk li 32mbit internetim var.