Hocam bilemiyorum, etiketler başlıklar falan kötü demişlerdi. Ama bunlar bahane gibi şeylerdi, yani kanalımı biraz kötüleyip kapatmaya ve yenisini açmaya ikna etmeye çalıştı sanırım kısaca ve ancak o şekilde alabileceklerini söylediler. E tamamda yeni kanal açınca sihirli değnek dokunmayacakki, yine ben üreteceğim içerikleri, zaten kanalım yeni beni bilgilendirirsin bende ona göre etiket başlık düzeltirim

Ayrıca tamam kanalımı beğenmezsin ve almak istemeyebilirsin bunu anlarım. Ama kapat yenisini aç mantığı bana çok saçma geldi. Ayrıca ben yine onları dikkate alarak ve öğrenmek amaçlı etiket ve başlık konusunda ne gibi sorunlar olduğunu ısrarla sorduğum zaman, ''tamam genel olarak iyiymiş sadece ilk videolarınızda sorun var'' gibi bir cevap verdiler. Sonrada zaten hiç yazmadılar. neyse durum bu.. Biraz kötü bir giriş yaptılar ama dediğiniz gibi umarım yanılıyoruzdur.
Zoomin.tv konusu şöyleki; aslında genel olarak partner olayında bilgi eksikliklerim var, sürekli araştırıyorum okuyorum ama bir yandan kanalımı telif anlamında sağlama almak istiyorum. 50 küsür video oldu, yarın öbür gün kötü niyetli biri/birileri saldırıda bulunursa bu kadar emek yazık olur yada biri aldı videoyu kullandı aynı isimde kanal açtı benim videolarımı yayınlıyor vs.. gibi olaylar en çok kafama takılanlar. Bunun yanı sıra türkçe muhattap olmayacak sanırım zoomin.tv de ve para çekimi nasıl olacak banka hesabımı gerekir gibi sorular var kafamda. Başvuruyu nasıl yapmalıyım, kendi siteleri ingilizce sonuçta, tamam ingilizcem az çok var ama gözümden bişey kaçarsa sıkıntı olabilir. Ama dediğim gibi en çok kanalımı koruması adına partner şirkete geçmek istiyorum.