Alıntı velizrsln Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
site 1 hafta önce falan sanırım vb yükseldi ama bir konum vardı onu bulamıyorum cevabını bulamadığım bir konum onu güncellicektim de birde mesajlarımdada hiç bişey gözükmüyor 0

sormam gereken soru şuydu, aynı evde aynı ip den girdiğim eskiden spamdan banlanmış kanallarımın gmailne giriyorum ama pcler ayrı şimdi sıfır legal bir hesap açtım bundan devam edicemde illaki ortak yönleri var aynı ip den eski maillerede giriyorum yeni maillerede bir sıkıntı olurmu yeni yt hesabı için?
Arkadaşlar bu konuda bir şey söylemek istiyorum,2013 ta banlanan kanallarım 2014 açıldı.Şu an çalıştığım kanallar aynı PC de yaklaşık 20 kanal açık kapalı aynı Pc de ceza alıyor,süresi doluyor tekrar açılıyor,Adsensem aynı 2013 tarihli hiç bir sıkıntı yaşamadım.Sadece hiç bot kullanmadım hep manuel çalıştım.kanallarımın hepsi tlf onaylı,google istediği sürece hep tlf güncelledim.Kanal silme olayına hiç girmedim.Aynı kanallar kapandı,açıldıktan sonra devam ettim.Sadece riskli kanallara yükleme yapmadım,hepsi bu kadar.Haa bu arada çerez sil modem aç kapa,IP değiştir hiç birini yapmadım bilginize.Kolay gelsin.