Mail'den anladığım kadarıyla senin dediğin gibi bir şey çıkıyor ortaya. 48 saat içinde silerseniz sorun olmayacağı, 48 saat içinde silmezseniz YouTube tarafından inceleneceğini söylüyor. Eğer belirli ihlaller varsa (Bir kişiye ait isinsiz görüntü, bir kişinin adresi vb. şeyler) kaldırılacağı söylüyor. Bu konu hakkında bilgisi olan kişiler elbette cevap verecektir. İlk defa böyle bir mail gördüm, ben de bilgilenmiş olurum.