Benim 1 yıl önce vurkaç yaptığım bir kanal vardı, vurkaç yaptıktan sonra silmiştim. Şimdi baktım, evet özel url'si silinmiş. Demek ki belli bir süreden sonra silinen özel url'ler yeniden alınabiliyor.