kardeşim kanal profil resminde ünlem çıktığı zaman aslında sana haber veriyor tel doğrulaması var gir doğrula diyor doğruladığında yazdığın gibi düzeliyor.Bence youtubenin kendine özgü bir güvenlik önlemi sıkıntı yok içerik senin zaten yoluna devam et