Bir şey değil. Paylaştıkça ben de öğrenmiş oluyorum.

Şimdi şöyle de bir durum var: Örneğin siz videonuzu sildiniz ama videonuz daha önce birisi tarafından kopyalanmıştı. Malum ortalık emeğimle(!) video yüklüyorum diyen spamcılarla, botçularla dolu. O zaman ne oldu? Siz videonuzu sildiğiniz için videonuzu ilk yükleyen başkası olmuş oldu. Youtube onu farketmedi ama sizi fark etti ve siz kopyacı oldunuz.