Alıntı tbaran Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Sanırım youtube bu işi komple botlara bıraktı ve botlarda patır kütür pk kapatıyor. Buda yeni yt saçmalığı tekrarlanan içerik.

Yani 1 konudan 1 tane video olacak öylemi ? Örnek Kolaya mentos atma milyarlarca video içerisinde 1 tane mi olmalı ?
Yada nedir başka bir açıklaması yokmu mayıs ayında binlerce kanalın pk sı gitti bu tekrarlanan içerik yüzünden yt yakında video yapan adam bulamayacak.
İzleyici memnunsa izleme alıyorsa video resimlerinde yanıltma yoksa ne gibi bir kötü yanı olabilir ?
Benimde 2. kanalımın PK sı bu sebepten gitti. Aylık 40 milyon izleme alıyordu. BTGL tv nin telifli maç yayınlarını görmezler gelir bizim kendi sesimizi kullanarak yaptığımız slaytlara tekrarlanan içerik derler.

Neyi tekrarlamışız kardeşim ses farklı kullanılan resimler farklı anlatım farklı makale farklı neyi tekrar etmişiz ? Bu mantığa göre eğitim kanallarınında pk sı kapanması lazım adam matematikte kümeler konusunu anlatıyo binlerce kümeler konusu var ozaman hepsini kapatacaksın 1 tane kümeler videosu kalacak. Bunumu istiyo youtube anlamış değilim.

Bir diğer konuda madem youtube olarak sen yaptığımız videolardan rahatsızsın önce uyar bu videoyu sil de yada kendin direk sil. Pk kapatma neyin nesi ? Bir kez daha anladımki youtuba güvenilmez heran kanalda kapanabilir pk da gidebilir bunları göz önüne alın ve büyük yatırımlar yapmayın.
soylediklerinize katilmiyorum. Bir ustunuz de yer alan baglantida vermis oldugum konuyu okusaydiniz biraz fikir sahibi olabilirdiniz. Okudunuz ise demek ki anlamadiniz kisaca burada tekrar anlatayim.




Sanırım youtube bu işi komple botlara bıraktı ve botlarda patır kütür pk kapatıyor. Buda yeni yt saçmalığı tekrarlanan içerik.
Bot yada insan, simdiye kadar hatali karar verdigine denk gelmedim.

Yani 1 konudan 1 tane video olacak öylemi ? Örnek Kolaya mentos atma milyarlarca video içerisinde 1 tane mi olmalı ?
Bir konuda bir video olacak demiyor. Bu hususda onlarca aciklamam ve ornegim var fakat siz hic birine denk gelmemissiniz demek ki.

Diyelim ki sen bir dizi yi elestiriyorsunuz. Uc asagi bes yukari %80-90 oranin da bende ayni icerigi yapar isem YouTube bunu istemiyor ama sunuda demiyor; "Bu icerik var zaten, sen bunu yapamazsiniz." Bunu zaten nasil boyle dusunebilirsiniz anlamiyorum

Iki ayri yapim sirketi aksiyon filmi yapmis ve konulari az cok belli sizin mantiginiz ile bu adamlarda YouTube da yayinlayamaz bunu... YouTube diyor ki; "Senin yaptigin digerinden biraz farkli olsun. O adam resim ile anlattiysa sen video ekleyerek anlat. O adam xxx oyuncunun bilmeme ne sahnesini koymus ise sen ayni adamin baska sahnesini ekrana getir"

Anlatabiliyormuyum ? Tekrarli icerikden kasit tek basina ayni icerik demek degil kendi adi altinda farkli seylerde barindiriyor. Mesela hic kimse yapmamis, tek sen yapmissin. Ama oyle bir icerik yapmissin ki hic bir amaci yok. Bu tarz iceriklerde para kazanmaya uygun bulunmuyor ve RED sebebi olarak "Tekrarli icerik" mesaji veriyor.

Mesela bu husus da benimle 3 kisi calismak istedi ve gerekli duzenlemeleri apip 2 kisinin para kazanmasini actirdim digeri ise RED yemedi ( icerik uretmesi duzenli degil ) YouTube izlemeye aldi. Kanalin oturmasini istiyor, ne uretecegine, nasil uretecegine bakiyor. Yukarida okumadiginizi dusundugum konu altinda yorum yapanlarda oldu. 2 Kez RED yedim ve dediginiz gibi duzenledikten sonra acil diye...

Simdi sizin mantiginiz ile gidersek YouTube bana torpil geciyor. Benim mantigim ile gidersek o zaman sizin dediginiz cok anlamsiz kaliyor.