Bazı görüntüler var adamlar peşin peşin youtube'a tanıtıyorlar, böylece daha yüklerken bize uyarı veriyor.
Bazıları da senin durumundaki gibidir. Sen videoyu yükledin, adamlar bir süre sonra fark etti ve telif gönderdiler. İkinci yüklemende de youtube artık o görselin gerçek sahibini tanımış oldu ve sen ikinci sefer yükleyemedin olay budur bence.