Kullanıcı adı kanal linkindeki kodlu veya adamın yazdığı özel url olması lazım.
Bilgilendirme: Bu Konu 3240 gün önce açıldı. Eğer durumunuz doğrudan konu sahibini ilgilendiriyor ise konu sahibini etiketleyin ( @kullanıcı_adı ) şeklinde yada daha güncel konulara bakın.
Bir youtube kanalında bazı videoların konu başlığında tam ismim kullanılmış. Bu kanal uzun yıllardır aktif kullanılmıyor ve kullanıcısı da belli değil. Gizlilik ihlalinin yapıldığı videoları şikayet edip kaldırmak için gizlilik ihlali formu dolduruyorum ancak gizliliğinizi ihlal eden kişinin kullanıcı adını yazın denen yere kullanıcı adı belli olmadığı için o kanalın ismini yazıyorum ama kabul etmiyor. Oyüzden şikayet edip videoları kaldırtamıyorum. Ne yapmam lazım bilemedim.
Kullanıcı adı kanal linkindeki kodlu veya adamın yazdığı özel url olması lazım.
Ben 1 koyup 20 almaya karşıyım. Hiçbir şey koymadan kazanmaya da karşıyım. Dünyada insanın başına ne gelirse aç gözlülükten gelir. 1 koyup 20 alacaksanız vardır bir yamuğu, hiç bulaşmayın derim.
(Bir dakika sözün kaynağını merak ettin değil mi ? Söz bir filmden alıntıFilmin Adı Mandıra Filozofu
)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)