Bayadır kapanan kanala form yolluyordum en son gelen cevap budur yardımcı olucak varmıdır.Açılma Sansı Varmıdır


Gmail veya Google+ profilinizi sildiğiniz için YouTube hesabınız şu anda devre dışı. Videolarınız silinmedi ancak şu anda hiçbir kullanıcıya gösterilmiyor.

Bir YouTube kanalı Gmail veya Google+ profiline bağlıyken Gmail ya da Google+ profili silindiğinde YouTube kanalı da devre dışı bırakılır.

YouTube kanalınızı ve içeriklerinizi geri yüklemek için lütfen aşağıdaki talimatları uygulayın:

YouTube'da oturum açın.
Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız adresine gidin.
Ardından formu doldurun ("işletme veya diğer ad" seçeneğine tıklamayın, çalışmayacaktır). Bu işlemle YouTube kanalınız ve Gmail ya da Google+ profiliniz geri yüklenir.
Kanalınızı geri yüklediğinizde Google+ bağlantısını kesip orijinal YouTube kullanıcı adınıza geri dönebilirsiniz. Bu işlemi şu şekilde yapabilirsiniz:
Google+ kanalını oluşturduktan sonra Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız adresine gidin.
"… kullanıcı adına dönün ve Google+ profilinin bağlantısını kesin"i tıklayın.