Alıntı r3dv0lf Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için, içimi rahatlattınız
Evet, youtube telifsiz şarkılar arasında olan bir şarkıdan bana telif diye tabir ettiğim "üçüncü taraf" bildirimi geldi. Daha önceden böyle bir şey gelmişti aklıma, birileri youtubeye telifsiz diye yükleyip sonra telif alırsa milletin kazancı bunlara kayar falan diye, umduğum başıma geldi ***9786;
Youtube üzerinde yayınlanan telifsiz şarkıları kullanabilirsin fakat şarkıların %90'ında açıklama kısmına şarkının adı sanatçının adı ve şarkı linki paylaşman şartı var. açıklama kısmındaki yazanları şarkıyı koyduğun videonun açıklama kısmına yapıştırırsan bir sorun olmuyor en azından ben yaşamadım. Eğer yazmazsan telif hakkı gönderebiliyorlar.
Diğer konuya gelecek olursak arkadaşlara katılıyorum, telif hakkı bildirisi geldiği andan önceki kazançlar sana ait sonrası ise telif hakkı sahibine gidiyor.