Alıntı stormcaner Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Resim çizicem hocam çizerkende biryandan anlatıcam.
Eşleşme 0 ve 1 kodlarının karşılaştırılmasıyla bulunuyor. O yüzden videoyu farklılaştırabilirsen eşleşmeden kurtulabilirsin.

- Farklı içerikte bir yabancı bir de Türkçe farklı iki intro yap. Bunları videonun başına koy.

- En sona da şu videomuzu seyretmek için bu şu videomuzu seyretmek için şunu tıklayabilirsinizi farklı tasarımda yap.

- Videonun birinin soluna birinin sağ farklı iki logo koy.

- İçerik müziklerini ikisinin de farklı yap.

- İki kamera kullanırsan farklı farklı görüntüler ile eşleşmeden rahatlıkla kurtulabilirsin.



Alıntı Erdal Celebi Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Bu soruyu soracagini biliyordum hocam bir sure olsa zaten su sureden once digerin'de oturum acma derim. Oyle bilinen bir suresi yok yani, oturum kapatmanada gerek yok, birden fazla hesap acabilirsin Google'da sadece demek istedigim cok hizli gecisler yapma, icerik yonetim studiosu icinde iken kanallar arasi cirit atma diyorum, ana sayfaya gec sonra hesap degistir. Analatabildi mi ?
Türkçesini attıktan sonra işin bitince yabancı kanalına geçiş yapıp 1 saat bekleyip sonra yabancı içeriğini atması uygunmudur?