Alıntı cubido Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
sürekli içerik eklediğim bir çocuk kanalım var ve belirli bir ivme ile yükseliyor.
kapanma derdim yok ve video sürelerim 2:30 u geçmiyor.
500 kanal açıp kısa yoldan hızlı para kazanmaya çalışırken strese girmek yerine 2-3 farklı kanal ile korkusuzca ilerlemek daha iyi oluyor.
5-6 reklam yerine 1 reklam çıksın az olsun ama garanti olsun.
eğlenmek ve öğrenmek için takip ettiğim bir kaç kanal var ve genellikle 10 dk üzeri videoları var. ama o playerdaki sarı çizgiler insanı gerçekten bunaltacak seviyede. Allahtan adblock var
kısa videolar candır
kisa yada uzun iyidir diye bir secenek olmamali diyorum iste ben. Sen en iyi yaptigin seyi en iyi sekilde sun. 3dk 5dk, 15 dk 50dk.... Sen icerigini izlettirmeye bak, YouTube zaten gerekli yerlere reklam atiyor. en mesela videolarin para kazanma ayarlariyla hic oynamam. 47dk lik bir videom var. Para kazanma sekmesi varsayilan yukleme ayarlarinda acik ve sadece ben video yu upload ederim. bir kac gun gectikten sonra yorum cevaplamak icin girdigim de gordum ki YouTube kendisi reklam yerlestirmis. Onerilen reklam aralarini kullan demeniz en iyi secenektir.

Kisa yap, uzun yap olayi yok. icerek uret ve izlet.