Açıkça süper önlemler diyebilirim . Ben çok sevindim . 1 : zaten yayınlar ve içerikler spam . Bize ait olmayan bir yapımdan para kazanıyor iken bunu abartı Türkler düşünsün hatta Ruslar da.
2: xx bir forum da adam yazmış 500 tane kanal im in kazancı kapandı allah belanı versin helal etmiyorum demiş . Akıl var mantık var 500 kanal yapacak kaynağı bana bir açıklar misin ? 300 tanesi aynı kanal i kopyaladı 200 tanesi de yt to yt . Allah senin belanı versin insan utanır.
3: yt ciddi kararlar aldı . Video kırp yok şunu ekle yok uzat ünlem geç vs bunlar artık tarih oldu yani videpyap şu bot bu bot hepsine Güle güle . XXX bir bot un 20 bin kullanıcısı var 20 bin kişi yt to yt yapıyor . Adam yazmış dünyanın sonu video yu izliyorsun alakası yok saman yolunu anlatıyor ve bu video dan 20 tane farklı kanal yapılmış . Eee gün olur devran döner . Şimdi sıra da ne kadar film varsa önlem almak var demiş yt . Herkese bol kazançlar diliyorum. Bot a devam mı ? Devam edin edin adamlar bot siteleri server larına kadar takibe almış . 20 bin değil 2 üyeli bot sitesi dahi bundan sonra fayda vermeyecek .
Walla kimse kusura bakmasın . Spam yapılır da böyle bir spam yapılmaz . 60 milyar video nun 40 milyar i aynı . Adamlar kararlı aynı video dan 2 tane istemiyoruz diyorlar ve haklılar da. Kanal kapatmiyorlar fakat kazançlar kapatiliyor . Yani diyor ki kanalın dursun önemli değil biz zaten gelecekte kazançları kapalı kapatılan kanalların temizliği ni de yapacagiz. Google partnerler i uyardı . Kapanan kanallara ödeme yapmayın . 4 ay içinde bu kanallara yapılan ödemeleri sizden geri isteyebiliriz. Çünkü biz enayi değiliz . Hem spam kopya hemde kapanan kanal a para ödeme . Yok artık diyor . Kısacası ben adsense ve partner lerin aldığı önlemleri sonuna kadar destekliyorum . Adsense hesap sahipleri dikkat . Eğer adsense bağlı 3 5 kanal kapandı ise o adsense ye özgün kanal bağla gene kazançlar kapanacak . Adamlar resmen savaş a girdi .