Bana lazımdıTelefondan yazmak zor oluyor. Bir ara denemek lazım. Daha önce yapmıştım ben ama, telefondakini iptal etmişti... PC ye bir uygulam ayüklüyordun, Android uygulamalarnı çalıştııyordu. Buda öyle birşey mi ki ?
Bilgilendirme: Bu Konu 4267 gün önce açıldı. Eğer durumunuz doğrudan konu sahibini ilgilendiriyor ise konu sahibini etiketleyin ( @kullanıcı_adı ) şeklinde yada daha güncel konulara bakın.
WhatsApp Messenger Web, Android, Windows Phone ve BlackBerry için su geçerli. Öncelikle uygulamanın güncellenmesi şart.
Önce uygulamıyı açıyorsunuz.
Menuden WhatsApp Web'i seçiyorsunuz.
Ardından Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız adresine gidiyor ve barkodu taratıyorsunuz.
Yazılı ve sesli mesaj harıcınde masaustune bildirimler otomatik olarak düşüyor.
senkronizasyonuda hayet başarılı.
Tek kötü yanı su an chrome tarayıcı zorunluluğu. Kısa sürede eklentiler ile buda aşılabilir.
Bana lazımdıTelefondan yazmak zor oluyor. Bir ara denemek lazım. Daha önce yapmıştım ben ama, telefondakini iptal etmişti... PC ye bir uygulam ayüklüyordun, Android uygulamalarnı çalıştııyordu. Buda öyle birşey mi ki ?
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazık olur Adabina...
Danışmanlık Hizmeti ve Diğer YouTube Konuları İçin BURADAN İletişim Sağlayın
bluestack degıl, Dün denedim gayet basarılı fakat chrome belası yuzunden kaldırdım.
Kullandım bayağı iyi birşey ikide bir telefondan bildirim geldi mi gelmedi mi bakmıyorsun Chrome'a düşüyor![]()
Youtube Junior Channel Director, Google Türkiye
chorome olmasa tadından yenmezdi ben firefox eklentisi bekleyeceğim paylaşım için teşekkürlerlordfalcon Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)