Alıntı CoAdmin Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
her ayın ilk haftası ve ikinci haftası ödeme yaptını söylüyorsun kafamda soru işareti oldu.bu patner erken ödeme yapıyor.

1.Patner grupları aylık kazancları ilk ayın kaçında almaktadır?
2.Adsense 2012-2013 yıllarında ilk ayın 15 de ödeme yapılırdı,şimdi her ayın 23-24 ödeme yapmakta
3.Patner grubu erken ödeme yapıyor.adsense neden bu kadar geç ödeme yapmakta.
Adminim sen olayi cok ters yerden algilamissin. Aksine erken degil, gec oduyorlar.


Ben bunun aciklamasini yapmistim bir yerde ama nerde hatirlamiyorum

Bak simdi;

01-01-2015 ve 30-01-2015 tarihleri arasi kazandigini 11-02-2015 ve 15-02-2015 tarihleri arasi adsense de kesinlesen tutar olarak gorursun. Bu kazanclari ise 20-02-2015 ve 25-02-2015 tarihleri arasi odemesini yapar. Network de bu donguyle devam ediyor, 1 hafta yanilma payi ile odemelerini bir sonraki ayin ilk haftasina yapiyorlar. Hem muhasebeleri sasmiyor duzenli tarihlerde giris cikislar oluyor hemde Adenseden gecikme durumuna karsin alinmis bir onlemdir.

Simdi bazilari derki, adsense 1 ay icinde oduyor ama networkler 2 ay bekletiyor yok yani boyle birse, herkes odemesini ayni gun aliyor adsenseden, kanallar ve MCN ler. 2 ay degil, 1 hafta gecikme ile odemeleri baslatiyorlar.