User Tag List


NOTICE Bilgilendirme: Bu Konu 4043 gün önce açıldı. Eğer durumunuz doğrudan konu sahibini ilgilendiriyor ise konu sahibini etiketleyin ( @kullanıcı_adı ) şeklinde yada daha güncel konulara bakın.
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yeni özgün kanalım için düşünce ve önerilerinizi alabilir miyim?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Standart Üye abidikgubidik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09-03-2015
    Nereden
    Ankara
    Yaş
    40
    Mesajlar
    757
    Tecrübe Puanı
    12
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    Alıntı Şîyar Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
    Herhangi bir networke dahil değilseniz dilerseniz network için görüşebiliriz.
    Teşekkür ederim, öncelikle adsense ile devam edeceğim. Duruma göre sizinle irtibata geçebilirim.

    ---------- Mesaj eklendi 21:46 ---------- Önceki Mesaj Eklendi 21:45 ----------

    Alıntı FurkanErol Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
    @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız işte yine emeğinin karşılığını almayan birisi daha umarım iyi yerlere gelirsin.
    Hocam bunun için henüz erken değil mi? zamanla oturacağını düşünüyorum. Biraz sabır gerekiyor, umarım iyi yerlere gelir.

    Teşekkürler.
    “Bazı insanlar her şeyi olduğu gibi görürler ve “neden” diye sorarlar. Ben ise her şeyi asla olmadığı biçimde hayal ederim ve “neden olmasın” diye sorarım.”

  2. #2
    Standart Üye FurkanErol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15-07-2015
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    488
    Tecrübe Puanı
    5
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    Alıntı abidikgubidik Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
    Teşekkür ederim, öncelikle adsense ile devam edeceğim. Duruma göre sizinle irtibata geçebilirim.

    ---------- Mesaj eklendi 21:46 ---------- Önceki Mesaj Eklendi 21:45 ----------



    Hocam bunun için henüz erken değil mi? zamanla oturacağını düşünüyorum. Biraz sabır gerekiyor, umarım iyi yerlere gelir.

    Teşekkürler.
    Evet, henüz bunun için erken. Ama daha fazla izlenmeniz lazım bence zamanla oturur ama sabır gerektiriyor işte ben de sabır yok pek umarım sende vardır. Bolca sabır gerekiyor çünkü.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yukarı Çık
Yandex.Metrica
DMCA.com Protection Status
Google resmimi nasıl kaldırırım sorusunu her gün milyonlarca kez google üzerinden sorguluyoruz. Aslında bunu yapmak için özel olarak kurulmuş ve faaliyet gösteren kurumlar var ve çok ucuz google fotoğraf kaldırma işlemlerini hızlı ve ekonomik bir şekilde yapıyorlar. Eğer sizinde resminiz google arama sonuçlarında görünüyor ve google fotoğraf kaldırma konusunda profesyonel bir destek arıyorsanız bu içeriği iyi okuyun. Öncelikle google resminizi kesinlikle kendi sunucuları üzerinde barındırmaz, resminizi yayınlayan bir site üzerinden google arama sonuçlarına dahil etmiştir ve bunun kaldırılabilmesi için öncelikle kaynak alınan site üzerinde ki resminizin kaldırılması gerekmektedir. Ardından yetkili google panelleri üzerinde yapılacak düzenlemeler sonrasında google resim kaldırma işlemleri imajkoruma tarafından profesyonel bir şekilde garantili bir şekilde yapılmaktadır. Hızlı ve en ucuz bir şekilde google resim kaldırma ile ilgili ihtiyacınız olan desteği veriyoruz.