her türlü kullandığım materyalin lisansını yada gerekli iznini alacak kadar özgün çalışan biri olarak cidden partnerlik sisteminin sanal vampirliğe benzediğini düşünmüşümdür hep. Ama yazını okuyunca bazı sorular geldi aklıma.. Beni aydınlatırsan sevinirim @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız

1 ve 2 maddelerdeki o sağlam şirketler kimlerdir ? Paramızın asla kalmadığı sıfıra ininceye kadar ve hatta haftalık ödeme yapan kim var ?

Özgün çalışan adamın neden ünlem geçmeye ihtiyacı olsun ?

Özgün videonun haklarına sahip olmak ne demektir ? Patner şirketi senin adına content id mi almaktadır almıyorsa nasıl yapıyor ?

5. maddeyi tümden anlamadım eğer benim amacım patner olarak özgün video olsa bir tane spam kanalı partnere dahil etmem ediyorsan amacım başka demektir.. Yanılıyor muyum ?

6. maddeye itirazım yok

DİPNOT: Hiç kimseyi yada hiçbir partneri kastetmiyorum çok genel sordum