Alıntı GuncelExcel Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Forumunuzda yeni birisi olarak görüşlerinize ihtiyacım var. Yaptığım incelemelere göre bu konuda @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız bey herkese destek olabilmek adına mücadelesini göstermeye devam ediyor. Bana da bu konuda birkaç satır sunar umarım.

Yeni bir kanal açma aşamasındayım ve hakim olduğum konu üzerine olacak bu kanaklım. Temel Excel/Word, İleri Excel/Word, Donanım. Daha doğrusu bilişim adına çok şey. Ama başka bir konumda da düştüğüm bir tedirginlik var. Eğitim kanalları doyuma ulaşmış gibi görünüyor. Fakat bazı arkadaşlar ise kaliteli içerik olması durumunda eğitim kanallarının asla doyuma ulaşmayacağını ifade ediyorlar.

Bu konudaki görüşlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Saygılarımla
Bilgi dagitimi doyuma asla ulasmaz cunku bilgi dagitanlarin %75'i kendisi bilmiyor. Ben burda bir bilgi dagitiyorum, 2014 den beri halen ayni sorular geliyor ve ben halen 2014 deki bakis acisini degistirmeye calisiyorum. Yanlis bilgi veren cok fazla, verdigi bilgi ise yaramiyor ve dolayisi ile insanlar devamli teknik bilgi arama telasinda oluyor. Dolayisi ile isine yarayan, anlasilir sekilde anlatan, tek bir izlemede ve dinlemede yapan kisiler o videoyu begeniyor veya konuyla ilgili daha fazla bilgiye ihtiyac duyacagini hissediyorsa gidip diger videolarina bakiyor. Ve kendisine faydasi olacagini dusundugunde abone oluyor ve onceki gibi degil abonelikler mesela, simdi bildigimi aktif ederler ise paylastigin her video kisinin telefonuna bildiri olarak dusuyor.

Dogru bilgi anlat, duzgun anlat, anlasilir anlat ve biraz da index alip once cikma yontemlerini arastir ( Forumda yeni baslayanlar bolumunde sabit konularimizi kontrol etsen yeter ) gerisi sansa kalmis