Alıntı GaaktuG Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Beyler biliyorum kategori bulmaı olsun videoları yüklemesi olsun ünlemdi telifti kanal kapanmasıydı reklam cıkmaması felan filan bir sürü engen var ama sabırlı olun kendinize bi hedef koyun örneğin benim ki günlük 1k tık ve o hedefe adın adım yaklaşım hergün bi önceki günden %10 daha fazla yol alın yt çoğu zaman demoralize ediyor ama biz sabırla devam edersek eninde sonunda olacaktır ben daha günde 100 tık a gelemedim ama pes etmek yok her ne kadar ara sıra cok can sıksada pes etmeyin
Günlük %10 artış ne demek biliyormusun Bende günlük ortalama 10k-15k izlenme var (bir ara 60k idi). Hergün +%10 izlenme eklense, 10k 1 ay sonra yaklaşık 60k yapar. aylık büyüme %600 olur ve 2nci ay sonunda fenomen olurum İlk başta günlük +%1-2 doğal büyüme rakamları olarak görmek daha gerçekçi olur, sonradan üzülmen ve emeğinin karşılığını alamıyormuş gibi hissetmen daha kötü.

Küçük bir tavsiye daha.. Özgün olman gerekmiyor ama başkalarının videolarını alıntılama yapma, spam'a girme. Günlük olmasa bile 2-3 günde 1 video at. Twitterdan konuyla ilgili kişileri ekle, videoların yayınlandıkça onlarında bundan haberdar olmasını sağla. Sen istikrarlı olursan, günlük 1k rakamı çook uzak olmaz. Başarılar.