Oyun videoları zula vb. online oyunlar oynarken çekip atmak özgüne girer mi ? webcamsız ve konuşmasız. Bu şekil videolar ile para kazanmayı açtırabilir miyiz ?
Bilgilendirme: Bu Konu 2878 gün önce açıldı. Eğer durumunuz doğrudan konu sahibini ilgilendiriyor ise konu sahibini etiketleyin ( @kullanıcı_adı ) şeklinde yada daha güncel konulara bakın.
Oyun videoları zula vb. online oyunlar oynarken çekip atmak özgüne girer mi ? webcamsız ve konuşmasız. Bu şekil videolar ile para kazanmayı açtırabilir miyiz ?
özgün diyemeyiz oyun firması tarafından telif yiyebilirsiniz.Size tavsiyem oyun videosu çekerken ekranın altında üstünde bir kenarında sesiniz ve görüntünüz olsun ve açıklama altına oyun ismin resmini gösteren atıff olsuno zaman belki yarı özgün diyebiliriz.deeperise Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
" Atatürk'ü Sevmek Maya Gibidir.Sütü Bozuk Olanda Tutmaz "" Atatürk'ü Sevmek Maya Gibidir! Sütü Bozuk Olanda Tutmaz "
" Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmeknede haraç kesmektir. delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir... "
KANALIMA GİTMEK İÇİN
Skyp :PC AKADEMİ OFFİCİAL
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
ADAM GİBİ YORUM Organik Yorum Hizmeti 1TL
PC AKADEMİ OFFİCİAL
Oyun vıdeosu ceken bır arkadasımın kanalı var serkan beyın dedıgı gıbı eger oyun oynarken sızde konusur yada ekranda resmınız gorunuz şekilde felan ayarlamalar yaparsanız bır sorun teskıl etmıyo cunku kendısı aylık 1000 tl yakın para kazanıyor oyun hılelerını felan nasıl bolum gecıldıgını felan anlatan vıdeolar felan cekıyor .Ama ekranda goruntunuz olmadan sesınız olmadan sadece oynadıgınız bır oyunu cekıp atarsanız telıf gelıyor bılgınız olsun...
arkadasın kanalın adı : Failplay TV 61.000 abonesi var oradanda bakrak anlayabılırsın.
aslında oyun videoları oyun yapımcıların işine gelir sonuçta öyle ya da öyle bir şekilde oyunlarının reklamı yapılmış oluyor ama youtube da çok da mantık aramamak lazım adamın canı sıkılır telif atacağı bir güne denk gelirsin o da seni bulurhiç yoktan videonun sağında solunda bir yerinde sana ait bir işaret bir hayat belirtisi bulunursa senin için daha iyi olur işini sağlama almış olursun . yok ben yüzümü göstermek istemiyorum dersen de maske tak öyle video çek . youtube da hala varlarmı bilmiyorum ama yüzüne tavşan maskesi at maskesi dinozor maskesi takıp oyun videoları çeken kişiler vardı sen de yapabilirsin .
Arkadaşlar telif veya eşleşen felan önemli değil. Para kazanmaya başvurduğumda kanal onay alır mı?
telıf yemez önemlı olmaz olurmu telif yersenız yada para kazanmaya murcaat ettıgınızde telifli videolarınız varsa kanal para kazanmaya acılmaz . 3 telıf yedıgınız taktırde kanalınız kapatılır emeklerınız boşa gider. Bunlarıda dusunmenız gerekıyor telif önemlı bu acıdan bılgınız olsun
arkadaşlar şu kanal kapatan TELİF'ten hiç yemedim ben tam olarak nasıl çalıştığını da bilmiyorum hiç te araştırmadım fakat bende Telif yiyorum.
mesela bir müzik koyuyorum, müzik telifliymiş: uyarı geliyor "bu videodan kazandığınız paralar şu kişiye gidiyor" diye. bunun gibi 100'lerce telif yiyorum.
kanal kapatan telif nasıl bir şey merak ettim. Spam olmasın o?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)