Hocam şu yemek tarifi olayına bayıldım yathecult Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Şişmanlara hakaret haa ahahahah hiç gülecegim yoktu ya
Ya hocam geri alırlar ya hatta duydugum kadarıyla geri almışlar güncelleme yakında aktif olacak.Robotlarının yanlış yaptıgını kabullenmişler.Sistemi onlar kuruyor hatanın farkında olmama şansları varmı sence ? Ya da bişeylerden bi haber olma durumu. Youtube eleştiri konuma bakabilirsin ama şimdi konumuz bu değil.
Hocam belliki youtube bazı kelimeleri filtrelemiş.Aslında basit sistem aptal,komik harici bütün kelimelere argoyu geçtim,kibar olmayan hoş olmayan kelimelere bile çakıyor engeli.Tabi herkesin dedigine göre diğerlerinede atıyor.Robotlar çıldırdı.Bence Youtube zaten herşeyin farkında.Bak sana bişey anlatayım çok kısa
Ben küçükken kızları tavlamak için zarf atardım.Zarf yemiyince de bilmiyorumki aptalım ben ayagına yatardım.Bunlarınki de aynı hesap sizden vurgun yapmaya çalışıyolar.Bence robotların nasıl hata yapacagına kadar herşeyi bilerek isteyerek yapıyorlar.
Kim lan bunlar ilah mı tövbe yarabbim.Bi tane site işte la.Güzel hostingleri var.Güzel depoloma alanları var.Bide çalışanları.Ama ondan ibaret işte.İnsanlar gözünde çok büyütüyor ama benim gözümde çok acemi ve aptallar.Bu yüzden hep batacaklarını iddaa ediyorum.
Çözüm önerine gelince,Reklamverenler birlik olur youtube aman abi yapma abi olur.Ama içerik üretenler toplanır,Begenmiyosanız kapı orda der.Biliyor gitmiyecegini niye gidesinki oda biliyor senin gözünde ne düşürsek kardır oldugunu.Ama öyle değilde o seni anlamak için senin düşünce yapınla yaklaşır.Hepimiz toplanalım 20000 mesaj atalım.Yaprak kıpırdarsa şer..sizim (youtube filtreledi)![]()
Hocam valla yapcak bişey yok bekliyeceksiniz youtube devam etmek istiyosanız.Nasılki reklam çıkmadıgı dönemde Bütün youtuberlar günlük video atmaya devam etti bu konuyu hiç gündeme getirmedi sende susup bekliceksin.Çünkü senin ne düşündüğünün onların gözünde bi değeri yok.Bu yüzden batacak lavuklar.
Ayrıca trend dışı bırakılmak ne kardeşimSınır dışı edilmiş gibi.Trend önemli bi bölüm eminim bi grup çalışan sadece orayla sorumludur.Mesela oyun videolarını youtube geri plana attı.O yüzden çıkmıyor trende.Hiç gördünmü son zamanlarda ? Youtube şimdi daha çok şuna şöyle yaptım buna böyle yaptımcıları seviyor
Çocuklar çocuk.Hep çocuk kafası.Len sen böyle büyük bir ağ kuruyosan biraz korkusuz olucan.Biraz özgürlükcü olucan.Biraz eşit davranıcan ki millet seni bişey sansın.
Şimdi bu beyefendiler bak %1 milyon eminim.Google,Youtube,Microsoft ve bazı Oyun yapımcıları beraber çalışıyor.Her kararı ortak alıyorlar.O yüzden senin bilgisayarda ne b*k yedigini en iyi bunlar biliyor.
Haaaa bak dersenki büyük bi kampanya başlatalım.
Dersenki haydi hep beraber youtube nin gerçekten ilgisini çekelim.Ben varım.
1 Haftalık bir protesto ayarlanır.Başlangıç günü belirlenir.Atıyorum 25 Kasım da herkes youtube a video atmayı bırakacak 1 hafta boyunca.Sonra önce ytdestek üyeleri toplaşır tamam der.Sonra diğer malum forumlarda bilgilendirilir.Sonra siteleri olan arkadaşlar youtube kanalı olan arkadaşlar herkes 25 Kasımdan itibaren 1 hafta kimsenin video atmamasını bunun bir içerik üretici protestosu oldugunu açıklar yazar çizer.
Sonra yabancı forumlara anlatılır.Küçük bi forum sitesi oluşturulur.Herkes orda toplanır.Sayımızı bilmek açısından reklamıyla şuyuyla buyuyla devam eder.Sonra
25 Kasımda zaten spamcılar bi kesseler video atmasalar.Youtube nin 1 dakikada 400 saatlik video atılması durumu baya düşer.E diğerleri bu protestoya katılanlar ?
1 dakikada 400 saatlik video yüklenirken bi anda 1 hafta 1 dakikada 10 saatlik video yüklemeye düşerse sen ozaman gör youtube ne yapıyor.Elden ayaktan kesilir.Süt dökmüş kedi gibi olur.
Reklamveren siteyi batıramaz.Ama içerik üreten hertürlü batırır.Video olmassa neye reklam verceksin ? Veya reklamveren sanki bedavayamı veriyor ? Adam 100 tl lik reklam veriyor 150 tl lik geri dönüş alıyor.Sanki o boşa savuruyo parasını da o hep haklı.Ha diyelim reklamlar devam etti ne olacak peki ? 1 videoda 100 reklam mı gösterecek tekrar dengelemek için ? O zaman günlük youtube giren izleyiciyi de bi anda kaybeder.Yani batma noktasına gelir.İşten çıkarmalar giderler den azaltma yapmaya çalışırlar böylece küçülme başlar.Sonunda dayanamaz batar,ya da satar komple.
Yani benim dedigim olsa hiç çaresi yok.Reklamverenmi içerik üreten mi ? Kesinlik içerik üretendir.Neden ? Yahu içerik üreten atmassa ortada mal olmuyo mal.Bi anlamı varlığı yok.Ama reklamveren vermesse nolacak ? Kendi kaybeder.Gitsin televizyona saniyesi 12bin tl den akşam kuşagı reklamı versin.400 bin kişiye izletsin bitsin.Reklamveren fazla naz yapmaz.Adamlar şirket hem neyi begenmiyosun arkadaşım.Neymiş videosunda korku varmış benim reklamım çıkmasınmış.Ha teröre bende karşıyım tabikide ama bu platformda youtube nin bunun önüne geçmesini bekleyemessinki.Ağın büyüklügüne bakarmısın.Robotsuz iş yapmaları mümkün deil.E robotda hata yapar doğaldır.Biraz daha geniş açıdan bakmalıyız.
Herneyse Bu youtube batar diyim.Başkada diyecek bişeyim yok gece gece başladım yine yazmaya.![]()


Şişmanlara hakaret haa ahahahah hiç gülecegim yoktu ya 


