Dostlar geçen gün intel hd driverlarını güncellerken birşey oldu ve windows teması aerodan klasiğe geçti.
Dxdiag yazıp pc özelliklerine baktıgımda ekran kartı yok gözüküyor. Aygıt yöneticisindede intel hd nin üzerinde ünlem var ve güncelle dediğimde son sürüm diyor.
Resimlerde görüdüğünüz gibi nasıl bu sorunu halledebilirim?
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız siz belki bilgilisinizdir bu konuda yardımcı olabilir misiniz?







?
Alıntı ile Cevapla
Ethernet driverlarını sildi driver booster. Daha öncede advance system care işletim sistemini silmişti. Neyse sorunu hallettim sayılır. Acer larda e recovery denen bir uygulama var hayati driverları sistem kendi içerisinde tutuyor ordan driverlarımı güncelledim. Şimdi usb ve ethernet driverlarını güncelliyorum yardımınız için teşekkürler.

