*
Bilgilendirme: Bu Konu 3300 gün önce açıldı. Eğer durumunuz doğrudan konu sahibini ilgilendiriyor ise konu sahibini etiketleyin ( @kullanıcı_adı ) şeklinde yada daha güncel konulara bakın.
*
Konu Cryable tarafından (16-09-2017 Saat 01:18 ) değiştirilmiştir.
öncelikle hoşgeldin kardeşim. forumda paylaşım yapmadan önce kuralları incelemende fayda var. yoksa 2-3 güne banlanırsın. forumda kanal veya video linki paylaşmak yasak. kanalını imzaya ve profilindeki youtube bölümüne ekleyebilirsin. şimdi konuyu düzenleyerek linki kaldır ve kanalını profiline ekle. bizde kanalına ulaşıp eleştirilerimizi yapalım.fakyudiyenliseli Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Öncelikle hoşgeldin. Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınızını okumanı kesinlikle tavsiye ederim. Senin forumdaki ömrün açısından iyi olur. Videona gelecek olursak yazılı anlatım yapıyorsan blog aç ne diye Youtubeda video üretiyorsun yazı artık eskide kaldı insanlar oturup izlemek istiyor, okumak zorlarına gidiyor bu sebepten eğer seslendirme eklenmez ise çok parlak bir kanal olmaz diye düşünüyorum. Başarılar.
Hesabınıza 75 ceza puanı işlendi. 2. seferde süresiz uzaklaştırılıcaksınız.
Kurallara uymayan olurlarsa @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız tagiyle beni etiketlerseniz daha hızlı yardımcı olabilirim.
Relium
Adam gelmeden, gidecek gibi![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)