merhaba arkadaşlar, kanalıma her 2 günde 1 video editliyorum. videolarımı eleştiren pek olmadığı için size danışmak istedim. sizce kanalım ve videoların eksikleri var mı varsa nedir? beğenmediğiniz şeyleri söylerseniz sevinirim![]()
Bilgilendirme: Bu Konu 3393 gün önce açıldı. Eğer durumunuz doğrudan konu sahibini ilgilendiriyor ise konu sahibini etiketleyin ( @kullanıcı_adı ) şeklinde yada daha güncel konulara bakın.
merhaba arkadaşlar, kanalıma her 2 günde 1 video editliyorum. videolarımı eleştiren pek olmadığı için size danışmak istedim. sizce kanalım ve videoların eksikleri var mı varsa nedir? beğenmediğiniz şeyleri söylerseniz sevinirim![]()
Merhabalar Hocam, Kanalınızı İnceledim ve Partneriniz Var. Video'larınız Güzel Ama Bazı Sıkıntılar Var ; ağzınız mic'e çok yakın ve her kelimenin başlarında pof pof gibi bas sesi çıkıyor bu bazen insanları rahatsız edebilir. Konuşma tarzınızı biraz ruhi çenet'e benzettim. bir sorun daha var Video'ların ilgi çekici değil biraz daha konu olabilicek veya trend olabilicek konular üzerinden gitmeni tavsiye ederim.esrefyasa Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Başarılar dilerim.
Cinayetli, korkulu başlık atarsan videoda reklam çıkmıyor. Bugün önemli değil ama ilerde izlenirsen problem olur. Başarılar.
arka fon müziği sesini bastırmasın dostum.
fonetik bir sesin var, devam edersen güzel şeyler çıkar gibi duruyor.
kanalim hakkinda ne dusunuyorsunuz konulari cogalmaya basladi, arkadaslar bakin bazi seylerin onunu aciyoruz diye hemen isin farkli yonunu dusunuyorsunuz. Bu forum kanal inceleme forumu degil, size yon verecek konular var, okuyun, ogrenin, uygulayin... Karsiligini alamiyorsaniz kanaliniz kotu demektir. Aliyorsaniz zaten inceleyecek birsey yok demektir. Forumun asil konusu disina cikiyorsunuz, hergun KANALIM HAKKINDI NE DUSUNUYORSUNUZ tarzi konular gormek hosuma gitmiyor. Bu durumu devam ettirirseniz bir kuralda bunun icin gelir. Ayda yilda bir gercekten kanalini inceletmek isteyen insan olur sozumuz yok ama her gun kanalim nasil, kanalim hakkinda ne dusunuyorsunuz, neyi yanlis yapiyorum kanalima bir bakin gibi konular gormek hosuma gitmiyor.
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazık olur Adabina...
Danışmanlık Hizmeti ve Diğer YouTube Konuları İçin BURADAN İletişim Sağlayın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)