Cevap için teşekkür ederim.
Çalışmadan kazanmak isteyen zaten yok. Mesele o değil.
Çalışarak kazanmak için de para ve sermaye gerekir. Yoksa maaşlı köle olmaktan kurtulamaz insan. Kendi işini kurmak istiyorsan bu şart.
Sokak röportajlarını ele alırsak o kanalı kurmanın bedeli 25 Bin Amerikan dolarıdır.
Benjamin olmadan işler çözülmüyor hocam. Solvent gibi mubarek.
Haramlığa gelirsek de örnek verdiğim loto falan haram değildir. Çekiliş ile kumarı karıştırmamak gerek. Lotonun yüzde 80'i vergiye gidiyor. Diyanet, yetimhaneler, okullar falan pay alıyor.
İslam'da haram olan masa kumarıdır. Nedir bu, senin malını mülkünü başka birinin zar atarak veyahut da şununla bununla gasp etmesidir tamamen şans faktörü sayesinde.
Ama adam tutmuş bir piyango bileti almış, devletin yaptığı çekilişte de ikramiyeyi kazanmışsa bu para haram olmaz.
Ytpara konusunda da sonuna kadar haklısınız. Onların başlattığı etik dışı furya yüzünden çok sayıda dürüst insan ekmeğinden oldu.
Adsense'i bile paronayak yaptılar.