Alıntı Erdal Celebi Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Adsense hesabını kapatarak yanlış iş yapmışsınız. Mevcur Adsense hesabınız dan Reklam kodu oluşturup siteye eekleyecektiniz. Mevcut adsense nin WEB adsense, siteye bağlı olarak siteye bağlı olarak onaylanacaktı.

Siteniz reklam yayınlamaya uygunsa ve eski adsense ile çakışma olayı olmaz ise bir kaç hafta sürebilir. 3 günde de dönerler 3 haftada da ama olumlu veya olumsuz mutlaka dönerler. Unutmazlar, arada kaynamaz. Sdece sonucu bekleyin ondan sonraki sürece göre ne yapacağınıza bakalım.
çok kötü birşey yaptım desenize benimde sonradan aklıma geldi o adsense hesabımdan eklemeyi deniyebilirdim diye heycandan işte ilk defa yapıyorumda çok moralim bozuldu gerçekten kapattığım adsense hesabını geri açabiliyormuşum açıyımmı sizce ne önerirsiniz yoksa şuanki sonucumu bekliyim